Welkom Dames,

Een nieuwe fase in je leven! Je gaat studeren in het Bourgondisch Breda. Eindelijk op kamers, een nieuwe studie en tijd om je netwerk te verbreden. Lid worden van een dispuut is een echte toevoeging aan je studententijd. Je moet dan ook alles uit je studententijd halen wat er in zit.

Damesdispuut Chique

Damesdispuut Chique is opgericht op 29 november 1993 door 16 dames. Met meer dan 70 oud-leden en 10 actieve dames bewandelen zij samen de weg met de pieken en dalen die het leven te bieden heeft. Daarnaast staat de diamant symbool voor ons dispuut. In het midden van de diamant is een cirkel afgebeeld; onze verbondenheid is verenigd door de drie met elkaar verbonden C’s die in het midden samen komen in een oneindigheid teken. Dit symboliseerd de samenhorigheid, kracht en dynamiek die Damesdispuut Chique uitstraald. Continuïteit is erg belangrijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar dames die bij ons mooie dispuut passen!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij zijn een Damesdispuut, aangesloten bij studentenvereniging Phileas Fogg valt. Je moet dus eerst lid worden van SV Phileas Fogg. Op het moment dat je daar lid van bent, zul je vaak te vinden zijn in sociëteit de Vesting. Daar zullen wij dan ook staan, elke week! Als er van beide kanten interesse is, nodigen we je uit voor een aantal kennismakings-borrels! Zo leren we elkaar beter kennen. Als je Chique-potentie hebt, zullen we je vragen om aspirantentijd te komen lopen bij ons dispuut. Na het succesvol afronden van je aspirantentijd wordt je als volwaardig lid van Damesdispuut Chique geïnaugureerd.

Lid worden?

Ga naar www.phileasfogg.nl om je aan te melden bij de leukste studentenvereniging van Breda!
Heb je vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via info@ddchique.nl.