Contact 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Ga jij volgens jaar in Breda studeren en wil je met ons komen borrelen? Neem dan snel contact op via e-mail! Of stuur een whatsapp-berichtje naar 0628355837

Volg ons ook op onze social media!

Actieve leden

lichting 22

Sanne Beerling

Woonplaats: Breda

Beerling is een rasechte bierdrinker. Van tijd tot tijd ninja'd ze onopgemerkt even van de soos naar alle andere kroegen. Dit sociale beest richt zich momenteel volledig op haar werk in de zorg en dit maakt haar ook een goed luisterend oor. 

Beike Dallinga

Studie: International Tourism Management and Consultancy

Woonplaats: Breda

Beike is 22 jaar en woont al geruime tijd in Breda, alhoewel ze zich vaker aan de andere kant van de wereldbol bevindt. Beike is niet vies van een lekker wijntje en houdt wel van speciaal biertjes. Momenteel schrijft Beike haar scriptie, en als ze dit heeft afgerond  gaat ze verder met wat ze het beste kan, reizen!

lichting 23

lichting 23

Cheyenne Broeren

 

Woonplaats: Breda

Karlijn, ofwel Saas, zit al een tijdje bij Chique en dat laat ze ook maar al te graag horen en zien. Saas is de mama van het stel, maar dat is ook niet gek als je twee zusjes en twee broertjes hebt. Saas werkt nu al een paar jaar en haar studie status, is laten we zeggen onbekend. Karlijn zit het liefst op het terras, lekker thuis voor de buis of is aan het kroelen met haar kat Baco.

Cheyenne Broeren

Studie: International Media and Entertainment Management

Woonplaats: Breda

Yenster, Yen of Ma Flodder. Deze Brabantse creatieveling is vaak te vinden achter de tekentafel, of met een pen in de hand, want ze schrijft erop los. Ze is gek op kunst en reizen, en heeft in een ver verleden geprobeerd een instrument te leren spelen. Bier en Yen zijn helaas geen goede combi, blijkt maar weer. ook hoef je met onze hopeloze romanticus geen film te kijken, want hoe dan ook, ze zal huilen.

lichting 24

Puck Otterloo

Studie: Accountancy

Woonplaats: Amsterdam

Functie: Penningmeester

Pu is een echte dame; een man die zeikt die kan haar echt niet deren. Onze rasechte volkszangeres smeert de keel met Jager, maar kijkt vervolgens na twee shots scheel. Cijfertjes zijn haar ding, net als kaassouflés. Naast dat ze elke maand een vakantietje meepakt, glijdt ze ook graag op haar skies naar Dependance om een nummertje te scoren en er vervolgens niks mee te doen.

Lotte Craenen

Studie: International Business and Management

Woonplaats: Breda

Functie: Secretaris

Onze Lotte, een echte Brabo. Lot studeert IBMS en heeft het vorig jaar ons kleine kikkerlandje verruild voor het zonovergoten Leiria in Portugal waar zij voor een halfjaar verbleef. Lotte is social media verslaafd, ze stuurt honderden snapchats per dag maar drinkt nog veel meer sangria in de Portugese zon waar ze wegdroomt over haar geliefde kaassoufle van To Romano.

Lichting 25

Renée van de Mortel

Studie: Commerciële Economie

Woonplaats: Breda

Functie: Voorzitter

Ons Renee, ofwel Rennie, is dag en nacht in de soos te vinden. Deze blonde Brabo is altijd in voor een feestje en doet dan maar al te graag een adt-wedstrijdje. Ook vindt ze altijd wel een creatieve oplossing voor haar uitstelgedrag en zal ze altijd voor je klaarstaan. Als tip aan de stille aanbidder; raak eraan gewend dat ze nooit reageert op app. 

Lichting 26

Julia Olsthoorn

Studie: International Media and Entertainment Management 

Woonplaats: Breda

Julia, Juul, onze spuit 11, heeft in september 2017 het Westland verlaten voor het mooie Breda. Julia is een echt feestbeest en laat geen enkel festival aan haar voorbij schieten. Ook zal zij nooit een soosavond overslaan. Reizen is iets wat Julia graag doet en ze zoekt ook meerdere keren per jaar de zon op. Ook heeft Julia een jaar in Santa Barbara, Amerika gewoond. Jules is ondernemend en sportief; ze zit niet graag stil!

Julia Olsthoorn

Studie: International Facility Management 

Woonplaats: Breda

Josien, beter bekend als Joos, is een echte wilde meid. Ze heeft Enschede verlaten en Breda daarvoor ingeruild. Hier studeert ze Facility Management en zit ze in haar eerste jaar. Je ziet Josien het meest met een biertje of wijntje (meerdere) op het terras. Of je ziet haar skiënd op de piste. Ze is altijd in voor een feestje, en gaat dan ook door tot de vroege uren. Als afsluiter van de avond kun je haar erg blij maken met een pizza salami van de Floria.

Lichting 27

Carmen Bos

Studie: International Tourism Management

Woonplaats: Breda

Deze dame heeft letterlijk en figuurlijk een Franse twist en is een echte chefkok. Met gemak draait ze een diner in elkaar en zorgt deze planfanaat dat alles op tijd klaarstaat. Daarnaast kan je deze Chique-dame beter niet boos maken, want dat zul je hoe dan ook bezwaren. Maar wil je indruk maken op Carmen? Kom dan niet met een simpele pizza aanzetten, want deze meid heeft liever een flinke portie groenten. 

Luiza Atas

Studie: Integrale Veiligheidskunde

Woonplaats: Breda

Onze Luiza, ziet er heel klein en onschuldig uit maar ze kan mensen nogal te goed verrassen. Af en toe een beetje slordig, maar deze meid staat altijd voor je klaar, al heeft zelf af en toe niet eens door hoe goed ze het allemaal doet. Daarnaast is ze altijd in de soos te vinden met een biertje in de hand of buiten om een sigaretje te roken en eindigt ze de avond meestal met een afterparty om haar favo gerecht pizza te eten.